Post by stagogernafi on Feb 20, 2022 4:36:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Fest :vaření hry ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Fest :vaření hry IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ další hackování tokenů ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Fest :vaření hry 2022 version ▞▞▞
Hra vyžaduje mince a drahokamy k vylepšení jejího interiéru, neexistuje způsob, jak vydělat drahokamy
Je to velmi dobrá hra, rád ji hraji. Kéž by to při vaší výhře dalo modrý drahokam.
Tato hra je úžasná, nemusíte jídlo přetahovat k osobě, stačí jediné klepnutí a už je naservírováno. Miluji to.
Je to náročné, ale zábavné.
Tuto hru miluji, nelze ji přestat hrát, mohlo by to udělat s několika dalšími drahokamy, které lze rozdat za vylepšení
Hra je dobrá, ale potřebujete diamanty hned, ale je těžké je získat. Myslím, že je potřeba si trochu usnadnit získávání diamantů
Pěkná hra Líbí se mi jídlo, které máte v této hře, je lepší než ostatní, má pouze 4 položky, které musíte vyrobit, ale v této yiu můžete vytvářet různé položky jídla, takže bych řekl, že hra je opravdu skvělá. Pokud je tam nějaká chyba, prosím nezvažujte. Toto je jeden z mých požadavků. dík
Upravuji svou recenzi. Tuto hru jsem dříve ohodnotil 5 hvězdičkami, protože tuto hru opravdu MILUJI. Mám stejnou stížnost, cena drahokamů pro upgrade do nové restaurace je velmi drahá. Musím tuto hru smazat, protože mám pocit, že jsem povinen kupovat drahokamy, abych mohl hrát v jiné restauraci. Tak smutné!!!
Právě jsem začal vařit... Za chvíli se ozvu. Zatím. Nelíbí se mi nízká částka za kolo. upgrady jsou trochu příliš vysoké.
Miluji hry na vaření, ale prosím nevyžadujte drahokamy v raných úrovních. Drahokamy se těžko vydělávají.
Je to zábavná hra, ale vše ve hře je tak malé a těžko vidět. Udělejte věci větší a hra bude lepší.
zajímavá vzrušující hra, ale není zdarma, budete muset zaplatit, abyste mohli pokračovat ve hře
Navrhuji, aby váš diamant měl být snadné získat každou úroveň
Nezískejte dostatek diamantů pro vylepšení. Ovládání by mohlo být mnohem lepší.
Velmi špatné ...jsme požádáni, abychom si kupovali mince a diamanty pokaždé ...po dokončení 40 úrovní restaurace by měla být odměna a několik restaurací by mělo být otevřeno bez nákupu ..totální ztráta času
Líbí se mi tato hra, ale musíte utratit tolik, abyste se dostali na další úroveň, musíte dát více diamantu, aby vaši hráči hráli dál Myslím, že za každých 5 hracích desek byste si měli pronajmout 10 diamantů udržujete hráče ve hře nikdo nechce hrát a hru, za kterou musí utratit tolik peněz, aby se dostali do dalšího FaZe, musíte ji udělat zajímavou, aby vaši hráči chtěli hrát tuto hru, pokud dáte více, budou hrát více a utrácet více a vy budete stále vydělávat peníze a také udržet spokojené
Je těžké upgradovat, protože diamant je také těžké vydělat.
Vynikající game.u potřeba dát nějaké drahokamy po každých 5 úrovních. jinak jak upgradujeme položky, které potřebují drahokamy.
Hra je opravdu dobrá a velmi zajímavá na hraní, ale vydělat drahokamy je velmi těžké, nebudete moci odemknout restauraci bez drahokamů, ale kromě toho je to zajímavá hra, miluji ji, hraji ji každý den
Cooking Fest: jeux de cuisine Arcade gngy
Takže to, co je na této hře velkým zklamáním, je to, že nemůžete přejít na další úroveň bez nákupu drahokamů, protože jít do další restaurace stojí směšnou částku, mám pocit, že po dokončení všech úrovní v jedné oblasti byste měli automaticky postoupit do další , dobrá hra, ale kvůli tomu se odinstaluje
Je těžké vydělat dostatek diamantů pro vylepšení. Nutí vás si je koupit, abyste mohli hrát. Kromě toho skvělá hra. Ubíhá čas a stává se zajímavým s různými potravinami.
Cooking Fest : Cooking Games Arcade jjy
Změny, které jste provedl, byly spravedlivé. Stále je prostor pro upgrade. V aplikaci mám 3 hvězdičky, ale nezobrazují se v souhrnu. více výzev, než si dokážete představit
Při hraní hry se hra zasekne a zasekla se 😡😡 velmi smutné, kluci musíte brzy aktualizovat vaši aplikaci, je těžké se ve hře pohybovat
Hra tbis se mi moc líbí, jen bych si přál, aby bylo snazší dostat se o úroveň výš, aby to stálo hodně věcí, které potřebujete
Neinstaluj! Můžete hrát pouze jednu úroveň a pak musíte utratit peníze za diamanty, které můžete předat dál. Chamtivý mf!
Přibyla jedna věc, která se mi nelíbí. Dát méně času na dokončení hry
Je to moc hezká hra, můžeme si dělat, co chceme, aby zákazník po snědení jídla mohl dát, ale bude chtít peníze, aby si všechno koupil, ale také je to velmi pěkná hra, kdo si ji stahuje, skvělá věc a tuto hru můžeme hrát velmi snadno
Memasak Fest:permainan memasak Arkade imq
zábavné a vzrušující, i když bych si přál, aby bylo získávání diamantů snazší
Z mého pohledu už do hry vkládáte tolik reklam, a přesto stále platíte tak vysoké poplatky za vstup do každé nové úrovně. 250 diamantů k odemknutí nového lv, ale udělujete pouze 2 diamanty za denní přihlášení?
Velmi pěkná hra, která si ji tolik oblíbila. Páni, ten gane je navržený nádherně. Myslím, že všechny hry by měly být takové. Žádný přidávat obsah. Ovládání je dobré
Je to zábavné hrát, ale zákazníci jsou rychle frustrovaní, protože nemají žádný způsob, jak je udržet spokojené, jsou vyžadovány drahokamy a zdá se, že žádné nemohu získat.
Hra se mi líbí, ale nemohu se dostat do jiného hotelu, vložte hru a prosím, neinstalujte hru, abyste plýtvali časem, můžete hrát horečku na vaření, je to nejlepší
Hra je postupně náročnější a je to dobrá úleva od stresu
návyková hra, ale nutí vás utrácet spoustu peněz, zvláště když upgradujete .... neexistuje žádný jiný způsob, jak získat diamanty bez utrácení peněz....
prosím, udělejte hru tak snadnou, aby hráč netrpěl plýtváním peněz nebo MB.
Další hra, která chce vydělávat na lidech...
je příliš těžké získat drahokamy a potřebujeme drahokamy k upgradu, takže je příliš těžké upgradovat. Nejsem si jistý, jestli s námi budu pokračovat ve hře
Velmi špatná kvalita hry, potřebujeme hvězdy, ale hra poskytuje pouze některé úrovně. Navíc je trochu těžké získat hvězdy, protože pouze 10krát za 24 hodin můžeme vidět reklamu, takže nemůžeme sbírat hvězdy
Tuto hru jsem si vzal mnohokrát a hrál, ale tentokrát to byla nejhorší hra, vaření trvalo dlouho Nesnáším tuto hru, myslím tuto aktualizaci 😡😡
Je to zraňující hra, ale jak to, že internet vyžaduje další úroveň, ale v popisu můžete hrát offline. Prosím o zlepšení.
pěkná hra, ale potřebujeme více diamantů, abychom odemkli další úroveň vaření, což je trochu zklamané, takže jsem dal 2 hvězdičky
노 휴머니티 - 가장 어려운 아케이드 yqd
miluji tuto hru, kromě toho, že je pro ni těžké získat drahokamy k upgradům a nemusí se objevovat přidání pokaždé, když dokončím úroveň
Náročné, ale těžké získat gomy, nemůžeme získat drahokamy
Říká se, že další úroveň je na cestě zůstaňte naladěni..... Proč... jako až do kdy....? A co je špatně.. Plz pomozte 🙏🙏😣 proč nemůžeme jít na jiný level 😕😕
Nainstaloval jsem si hru a hrál jsem ji, ale když ji otevřu, abych ji mohl hrát, stále hlásí stahování, ale odřízne se
Zatím je to zábavné, ale nelze vydělat žádné drahokamy na otevření dalšího
K otevření nové restaurace potřebujeme drahokamy, ale neexistuje způsob, jak drahokamy vydělat, takže jak můžeme otevřít novou restauraci a drahokamy, které vyděláme, se používají k upgradu kuchyňského vybavení, takže si myslím, že byste to měli odstranit, ale tato hra je nakonec úžasná